“Passie, Plezier en Vakmanschap”

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Limpid Blue neemt de verantwoordelijkheid in het adviseren, realiseren, faciliteren en onderhouden van techniek in de Utiliteitsbouw.

Wij denken vanuit functionaliteiten als comfort, veiligheid en beheersbaarheid en leveren daarmee met plezier een bijdrage aan een leefbare woon- en werkomgeving.

Daarbij gaan wij altijd uit van een transparante samenwerking met u als opdrachtgever. Duidelijke communicatie draagt tenslotte bij aan het succes. Dat begint wat ons betreft bij het luisteren naar uw specifieke wensen, want alleen dan kunnen we ons optimaal inleven en werken aan wat zowel technisch, operationeel als budgettair de beste oplossing is.

Met ons team van gepassioneerde medewerkers en 'excellent partners' gaan wij uw uitdaging graag aan.

limpid denkt icon

Denken

Wij voegen parate kennis toe aan uw project en/of organisatie. Onze jarenlange ervaring, ons uitgebreide netwerk en inlevingsvermogen stelt ons in staat om te denken in mogelijkheden ook over de grenzen van ons eigen vakgebied heen.

De oplossing voor uw uitdaging werken we uit naar heldere en begrijpbare voorstellen, en daarmee creëren we de basis voor een succesvolle samenwerking en meetbare resultaten.

Vakmanschap, passie, oog voor details, kennis van hoogwaardige technieken en de oplossingsgerichtheid van onze representatieve medewerkers en excellent partners zorgen ervoor dat wij uw project zorgeloos realiseren. Meedenkend en wendbaar waar het moet.

Maar altijd met het meest optimale resultaat als doelstelling. Zodat we na afloop allen trots en tevreden kunnen kijken naar hetgeen dat is gerealiseerd.

limpid realiseert icon

Realiseren

limpid onderhoudt icon

Faciliteren

Techniek en facilities zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met onze dienstverlening wordt een integratie gerealiseerd om te komen tot betere prestaties en kosten efficiënte exploitaties.

Dit verzorgen we met dezelfde passie en bevlogenheid als waarmee we uw project realiseren. Daarbij acteren onze technisch gastheren en facilitaire dienstverleners geruisloos op uw locatie en onderhouden wij ook de duurzame relatie met u als onze opdrachtgever.

REFERENTIES

In samenspraak met onze opdrachtgevers bedenken, realiseren en faciliteren wij innovatieve producten en diensten die bijdragen aan een plezierige woon- en werkomgeving.

Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT)
Amsterdam

Klepierre
Utrecht

5CA
Utrecht

Stibbe
Zuidas Amsterdam

Kantoor ATRIUM
Zuidas Amsterdam

Kantoorgebouw
Hoofddorp

Infor
Barneveld

Van de Burgt & Strooij
Amersfoort

Villa
Amersfoort

GGZ inGeest
Amsterdam

Meeting Plaza Utrecht
Utrecht

Clifford Chance
Amsterdam

Mariënburg, Stichting Altrecht
Utrecht

Nimeto
Utrecht

OC&C
Groot Handelsgebouw Rotterdam

De Lelie
Harderwijk

Weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?

“Met de inzet van een Technisch Gastheer zijn alle disciplines binnen Facility Management vertegenwoordigd. De Technisch Gastheer is voor ons de schakel tussen de 1e en 2e lijn werkzaamheden en specialisten. Voor SURF is het prettig dat Limpid Blue ook deze specialistische kennis in huis heeft, waardoor wij met één partij te maken hebben.”

- Jan Mulder, Facility Manager SURF

Opdracht-gevers

Wij werken voor een breed scala aan opdrachtgevers, met allemaal hun eigen wensen en eisen. Wij zijn elke keer weer trots om deze waar te mogen maken.

“Met de inzet van een Technisch Gastheer zijn alle disciplines binnen Facility Management vertegenwoordigd. De Technisch Gastheer is voor ons de schakel tussen de 1e en 2e lijn werkzaamheden en specialisten. Voor SURF is het prettig dat Limpid Blue ook deze specialistische kennis in huis heeft, waardoor wij met één partij te maken hebben.”

- Jan Mulder, Facility Manager SURF

Excellent partners

Om optimaal invulling te geven aan uw wensen, staan wij niet alleen in het bedenken, realiseren en faciliteren. Dit doen we samen met onze excellent partners. Dit zijn door ons geselecteerde ondernemers met ruime ervaring, passie en hetzelfde servicegerichte DNA als wij.

“Ik ben alweer de vierde generatie die ons familiebedrijf, in 1937 opgericht, mag leiden. Dat doe ik al ruim 25 jaar met veel plezier en overtuiging. Ik zie het belang van samenwerken met gelijkgestemde partners meer dan in en ben dan ook trots om aangesloten te zijn bij Limpid Blue.”

- Raymond Feuerstein, DGA Technische Bureau Feuerstein

Onze vacatures

Wil jij komen werken in een leuk bedrijf waar je alle ruimte krijgt om te kunnen ondernemen!

Bekijk alle vacatures

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf op de hoogte en volg ons op social media!

Er zijn op dit moment geen recente Facebook-posts.

+ meer updates

Wij staan voor u klaar. Een offerte op maat? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek!